Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη Υποψηφίου Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. Αντγου ε.α. Ροζή Βασιλείου στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2017

Την 31 Ιανουαρίου 2017, επισκέφτηκε το Παράρτημά μας ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος στα πλαίσια της περιοδείας του στα Παραρτήματα.

Ο κ. Ροζής μας ανέλυσε το πρόγραμμά του και τις επιδιώξεις του σε περίπτωση εκλογής του και εμείς με την σειρά μας τον ευχαριστήσαμε και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου.

Το Τοπικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει ένα παράπονο και μια απορία του. Στο Γραφείο μας παρέστησαν εκτός από τα 4 μέλη του ΤΣ και άλλα 8 μέλη μας – αν και είχαν ειδοποιηθεί όλα τα μέλη - αριθμός απογοητευτικός όχι τόσο για την παρουσία ενός υποψηφίου (η στήριξη του καθενός μας σε κάποιον υποψήφιο είναι απόλυτα σεβαστή και το πρόγραμμα του καθενός είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ) όσο για την μέχρι τώρα ιδιότητα του κ. Ροζή Β. ως αντιπροέδρου της Ε.Α.Α.Σ. Πιστεύαμε ότι οι περισσότεροι θα είχαμε κάτι να ρωτήσουμε, κάτι να «κατηγορήσουμε», κάτι να παραπονεθούμε. Άλλωστε πολλοί μέσω της συχνής επικοινωνίας μας μου αναθέτουν να ρωτήσω ή και να παραπονεθώ για διάφορα θέματα στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.

Ελπίζω η απουσία των μελών να είχε σχέση με το γεγονός ότι ήταν προεκλογική συγκέντρωση και λόγω της ημέρας (παραμονή εορτής Αγ. Αναστασίου) και όχι λόγω αδιαφορίας, γιατί τότε δεν πρόκειται να μας σώσει τίποτα από όλα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΑ.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται