Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχίζει από Οκτώβριο η καταβολή των «κλεμμένων» στους Στρατιωτικούς. Τι ισχύει για αποστράτους

Τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν ποσά από 1.400 € έως 10.000 € στους Στρατιωτικούς ανέλυσε ο υπ. Άμυνας, που επιτέθηκε στη Ν.Δ.

Από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στους συνταξιούχους, όπως επίσης στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, στους δικαστικούς και στους πανεπιστημιακούς.

Το μέτρο ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως τα χρήματα, σε απόλυτη εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων που είχαν περικοπεί τον Αύγουστο του 2012, θα δοθούν εντός του 2018 και το κόστος για τον κρατικό Προϋπολογισμό είναι της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξειδικεύοντας τον τρόπο χορήγησης των αναδρομικών στους Στρατιωτικούς, είπε σε συνέντευξή του στο militaire.gr πως από τον Οκτώβριο θα αρχίσουν να δίδονται τα χρήματα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εξόφληση θα γίνει σε λίγες μόνο δόσεις, αν και -όπως σημείωσε- το συνολικό ποσό υπάρχει και θα μπορούσε να δοθεί εφάπαξ όσον αφορά τους δικαιούχους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε, μάλιστα, ενδεικτικά τα ποσά που δικαιούνται κατ’ ελάχιστον οι στρατιωτικοί και κυμαίνονται.............. Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται