Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Νωρίτερα εξετάζεται η πληρωμή για τις συντάξεις Μαΐου - Oι ημερομηνίες

Νωρίτερα εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, να καταβάλει στους συνταξιούχους τις συντάξεις Μαΐου. Όπως είπε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, οι συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να συνωστίζονται στις τράπεζες, σημειώνοντας ότι θα δοθούν πάλι οι συντάξεις στις ίδιες ημερομηνίες, ενώ πρόσθεσε ότι θα δουν τα χρήματα τους νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, οι συντάξεις θα ξεκινήσουν να πληρώνονται την Παρασκευή 24 Απριλίου αντί για την Δευτέρα 27 Απριλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Εργασίας, είναι πολύ δύσκολο η πληρωμή να γίνει πριν το Πάσχα, γιατί θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 15 Απριλίου.

Οι συντάξεις των μη-μισθωτών δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου. Οι συντάξεις του δημοσίου θα καταβληθούν την Δευτέρα 27 Απριλιου 2020.

Για τις συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, Τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, αν και η προγραμματισμένη ημερομηνία είναι να πληρωθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου εξετάζεται να καταβληθούν τελικά την Τετάρτη 29 Απριλίου γιατί την Πέμπτη 30 Απριλίου πληρώνονται τα επιδόματα.

Αναλυτικότερα:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Μαΐου 2020 την ............... Διαβάστε περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται