Τετάρτη 15 Μαΐου 2013




                                                                  ADVANCED IT SOLUTIONS



      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Η AssistNet.gr είναι μια εταιρεία τεχνικής υποστήριξης στο χώρο της πληροφορικής και της νέας τεχνολογίας, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κι εξειδικευμένες υπηρεσίες. Οι άνθρωποι, που την στελεχώνουν, έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο και μεράκι για την δουλειά τους. Οι υπηρεσίες, που παρέχουμε, είναι υψηλής ποιότητας κι ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας. Κύριος στόχος μας, η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσοι απευθύνονται σε εμάς, χτίζοντας έτσι ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Η AssistNet.gr, υιοθετώντας πελατοκεντρική πολιτική, απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Είμαστε σίγουροι ότι προσεγγίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες εκάστου πελάτη, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κάθε περίπτωση χωριστά, εστιάζοντας στις πραγματικές του ανάγκες και παρέχοντας υψηλής ποιότητας υλικό και προπάντων υπηρεσίες.
Η εταιρεία μας, χάρη στην εμπειρία, γνωρίζει καλά ότι ο τεχνικός σας εξοπλισμός (Η/Υ - περιφερειακές συσκευές) αποτελεί αναπόσπαστο καθώς και βασικό εργαλείο της δουλειάς σας και βοηθά στο να γίνεστε αποδοτικότεροι, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και χρήμα!
Με βασικό γνώμονα την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης, σχεδιάζουμε λύσεις, που ικανοποιούν σε κάθε περίπτωση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτών που μας εμπιστεύονται.

Στην προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε καιρό κρίσης προσφέρουμε έκπτωση 20% στις υπηρεσίες μας σε όλο το προσωπικό της Ένωσης Αποστράτων Ν. Αργολίδος.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας επικοινωνήστε μαζί μας.


                                                                        AssistNet.gr
                                                         Web: www.assistnet.gr
                                                         Mail: info@assistnet.gr
                                                                  Tel: 27520 25258

Η εταιρεία ανήκει στον υιό του συναδέλφου μας Υπτγου(ΔΒ) ε.α. Βασιλού Νικολάου, Ηλία Βασιλό (κιν.: 6977623775)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται