Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ξέσπασμα Οργής – Αίσθησης Εγκατάλειψης και Κατάπληξης Στελεχών ε.α. μετά από «Ένα Ξαφνικό Ξέσπασμα του Πρωθυπουργού στο ΚΥΣΕΑ»

Ξέσπασμα Οργής – Αίσθησης Εγκατάλειψης  και Κατάπληξης Στελεχών ε.α. μετά από  «Ένα Ξαφνικό Ξέσπασμα του Πρωθυπουργού στο ΚΥΣΕΑ»
(Γράφει ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ  Αντγος  ε.α Μαυροδόπουλος Παντελής )
   
Λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ε.α στελεχών ευρισκόμουν στην Λάρισα, όταν στο κινητό τηλέφωνό μου άρχισε να λαμβάνεται σωρεία μηνυμάτων, σχετικά με το παρακάτω κείμενο, το οποίο είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  kranos.gr. 
Αρχή κειμένου:
    <<Ενα ξαφνικό ξέσπασμα του Αντώνη Σαμαρά για τις διαμαρτυρίες των ένστολων σχετικά με τη δραστική μείωση του μισθού τους εκδηλώθηκε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ!
    Περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός συνομιλεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία... του υπουργείου Αμυνας, όπου ευθέως τους ζητά να βγουν και να πουν στα Σώματα των στρατιωτικών όλη την αλήθεια για τις περικοπές της μισθοδοσίας τους.
    Η... ελίτ
     «Ηταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής μας να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών τσακίζοντας έτσι τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ηταν επιλογή μας να διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων!», είπε και πρόσθεσε πως «δεν επιλέξαμε την εύκολη οδό που ακολούθησαν Γάλλοι, Γερμανοί ακόμη και Ισραηλινοί σχεδιάζοντας μαζικές απολύσεις στα στρατεύματά τους για να διατηρήσουν τα προνόμια της ελίτ των στρατιωτικών»......


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται