Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΔ - ΣΑ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ)

Με τις αποδοχές του μηνός Δεκεμβρίου, τις οποίες θα λάβουν τον Νοέμβριο, θα αρχίσουν να εισπράττουν οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες τις επιστροφές στις μηνιαίες αποδοχές τους και τα... πρώτα αναδρομικά, προκειμένου να γίνει η μερική μισθολογική τους αποκατάσταση, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι επιστροφές θα ισοδυναμούν με το 50% των περικοπών που υπέστησαν οι αποδοχές τους τον Αύγουστο του 2012, ενώ τα πρώτα αναδρομικά θα καλύπτουν τις επιστροφές από την 1η Ιουλίου έως την 30ή Νοεμβρίου 2014. Από τον Ιανουάριο του 2015 θα αρχίσουν να εισπράττουν και τα αναδρομικά που αντιστοιχούν στην περίοδο από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2014 και ισοδυναμούν με αυξήσεις στις αποδοχές 36 μηνών. Τα αναδρομικά αυτά θα καταβληθούν σε 36 μηνιαίες δόσεις, τη χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα μερικής αποκατάστασης των αποδοχών των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών αποκάλυψε χθες υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Όπως προκύπτει από τα όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος αξιωματούχος: .............. Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται