Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εκδήλωση Παραρτήματος Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την κοπή της πίτας για το Νέο Έτος

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου έγινε στη ΛΑΦΝ εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το Νέο Έτος για τα μέλη και τις οικογένειές μας. Παρευρεθήκαμε 99 άτομα, ήπιαμε το καφέ μας, μιλήσαμε, γελάσαμε, κόψαμε τη πίτα μας και γενικά περάσαμε πολύ ωραία. Μας τιμήσανε με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του ΚΕΜΧ, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, το προεδρείο των αποστράτων της ΕΛΑΣ και ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας.

Τυχερός του φλουριού ήταν ο Υπτγος ε.α.(ΜΧ) Κουγιουμτζής Ευστράτιος.

Επίσης στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι απελθόντες πρόεδρος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Υπτγος ε.α.(ΠΒ) Βελιζιώτης Παναγιώτης και Ταξχος ε.α. (ΠΖ) Αξελής Βασίλειος αντίστοιχα καθώς και ο Ταξχος ε.α. (ΕΛΑΣ) Πατσατζής Κων/νος ως το αρχαιότερο μέλος του παραρτήματος (έτος γεννήσεως 1924).

Τέλος βραβεύτηκαν 3 αριστούχοι μαθητές Β’ & Γ’ Λυκείου της προηγούμενης σχολικής περιόδου (Ανυφαντή Πηνελόπη του Νικολάου –απόφοιτος Β’ Λυκείου με 19,9-, Μαγιάκος Αλέξανδρος του Ιωάννη –απόφοιτος Γ’ Λυκείου με 19,5- και Πηλιαφά Σοφία-Ειρήνη του Κων/νου –απόφοιτος Γ’ Λυκείου με 19,4)

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν και είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τις προσπάθειές μας ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!.    


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται