Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΟΣ στο ΥΠΟΙΚ για την τροπολογία αναθεώρησης μισθολογίου στρατιωτικών-συντάξεων αποστράτων

Τη Δευτέρα, 29 Δεκ. 2014 και ώρα 10.00 πμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών (ΑΝΥΠΟΙΚ) Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του Υπουργού, συμμετείχαν... από πλευράς Υπ. Οικονομικών εκτός από τον ίδιο, ο Γεν. Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Σπ. Ντάνος, ο Διευθυντής του τμήματος Στρατιωτικών Συντάξεων Μαρρές Αλκιβιάδης, η Τμηματάρχης της Α' Συνταξιοδοτικής Νομ/κής Εργασίας Μαρία Φραγκιά και ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργού. Από την Ομοσπονδία συμμετείχαν ο πρόεδρος Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Ταξχος εα Βασ. Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντγος εα Δημ. Δημητρούλης και το μέλος του ΔΣ Ταξχος εα Αρ. Κρανιδιώτης.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του ΑΝΥΠΟΙΚ για τα αποτελέσματα από την εφαρμογή στην πράξη των διατάξεων του Ν. 4307/2014, που περιλαμβάνει την τροπολογία αναθεώρησης του μισθολογίου των στρατιωτικών και κατ' επέκταση των συντάξεων αποστράτων.

Αφορμή για την παραπάνω συνάντηση, σύμφωνα με τον ΑΝΥΠΟΙΚ, αποτέλεσε το πλήθος των τηλεφωνικών διαμαρτυριών που δέχτηκε, ιδίως μετά την 22α Δεκ. που καταβλήθηκαν οι συντάξεις και των ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, για τα ποσά που καταβλήθηκαν στους αποστράτους (αναδρομικά-μερική μηνιαία διόρθωση)............. Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται