Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση με Προέδρους Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

     Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5η Φεβ 2015 στα γραφεία του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ.  στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. με Προέδρους Παραρτημάτων, στη συνέχεια της αντίστοιχης που έγινε στην Αθήνα.
    Στη συγκέντρωση που έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας, ενημερώσεως και ρύθμισης λειτουργικών θεμάτων, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. Νομών Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης (σύσσωμο το Τ.Σ.), Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς (Αντιπρόεδρος), Κοζάνης, Λαρίσης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ροδόπης, Σερρών (Αντιπρόεδρος), Τρικάλων και Φλώρινας (δείτε εδώ αναλυτικά τους συμμετέχοντες).
    Μετά την υποδοχή και τη διευθέτηση των καλεσμένων από το Τ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των Σμηναγών (Ι) της ΠΑ, Παν.  Λάσκαρη και Αθ. Ζάγκα, πιλότων Α/Φ F-16 που έχασαν τη ζωή τους την 26η Ιαν 2015 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, καθώς και για τη ξαφνική απώλεια του Ταξχου Νικολάου Μιχελόπουλου, Υδντη ΓΕΣ/ΔΥΠ, έγινε έναρξη της συγκέντρωσης με χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγο ε.α. Ευάγγελο Δανιά.
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αντγος ε.α. Κων/νος Σκαρμαλιωράκης ανάγνωσε το περίγραμμα της συγκέντρωσης που περιελάμβανε:...... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται