Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα 2-ήμερης Εκδρομής 15 & 16/04

 ίπου 20:00
Κόστος: 55€ το άτομο (μεταφορά & διαμονή με πρωινό).
Πέρας υποβολής δηλώσεων: 27 Μαρτίου 2015 (στο κινητό 6976657515 Οικονόμου Κων/νος) ανυπερθέτως και με την καταβολή προκαταβολής 30€ ανά άτομο.
2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 15/04 -16/04 
 
 ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΒΟΛΟΣ

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Ναύπλιο, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στο ΒΟΛΟ, συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε την γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ή όπως την αποκαλούνε το "Μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ". Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για την γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ένα από τα ομορφότερα και πιο παραδοσιακά χωριά του Πηλίου στάση για να αγοράσουμε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο Βόλο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχωρούμε για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ να θαυμάσουμε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της θάλασσας και του κοντινού βουνού. Συνεχίζουμε για ΜΗΛΙΕΣ όπου θα γίνει μικρή στάση στο γραφικό αυτό χωριό του Πηλίου. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, μετά το μεσημεριανό μας γεύμα στη Λαμία, άφιξη στο Ναύπλιο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Πρακτορείο: ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Περιλαμβάνονται:
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
1 διανυκτέρευση στο Βόλο
Πρωϊνό
Ασφάλεια

Τιμή: 55€ το άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται