Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν χθες, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί, η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και... των οικογενειών τους.

Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.

Η σύμβαση αφορά την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους και απευθύνεται σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι περατώθηκε η διενέργεια της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη παρόχου τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους...... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται