Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με Α' ΓΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 Αθήνα, 26 Μαΐου 2015
 
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού

          Την 19η Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και εθιμοτυπίας, συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον Κύριο Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, στο γραφείο του.
       Ο Κος Αρχηγός καλωσόρισε εγκάρδια το Δ.Σ., εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξή του προς της Ε.Α.Α.Σ., τονίζοντας τον άρρηκτο δεσμό των εν ενεργεία και αποστράτων συναδέλφων, όπως επίσης την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ε.Α.Α.Σ. στα γραφεία της όπου και να γίνει πλήρη ενημέρωση για τη λειτουργία και τις δραστηριότητές της.
            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και λόγω του περιορισμένου χρόνου του κ. Αρχηγού αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την Ε.Α.Α.Σ. και τα Μέλη της, όπως θέματα υγείας, Μ.Τ.Σ., Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. και λοιπά θέματα, ενώ του επιδόθηκε ενημερωτικό σημείωμα με όλα τα θέματα που μας απασχολούν.  Επίσης, έγινε εκ νέου γνωστή η πάγια θέση της Ε.Α.Α.Σ. για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας τόσο για τα ε.α. όσο και για τα ε.ε. Στελέχη και ενημέρωση για τις σχετικές πρόσφατες επιπλέον ενέργειες της Ένωσης.
         Ακολούθησε συζήτηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα συναδελφικό και άριστο κλίμα, συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία του ΓΕΣ με την Ε.Α.Α.Σ. και  η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Κο Αρχηγό να εκδηλώνει το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την εξέταση και την ει δυνατόν επίλυση των υποβληθέντων θεμάτων.
        Τέλος επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα της Ε.Α.Α.Σ. από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτής στον κ. Α/ΓΕΣ,  ο οποίος ανταπέδωσε με πλακέτα του ΓΕΣ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται