Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τελετή Αποκαλυπτηρίων Ανδριάντος Μονίμου Υπαξιωματικού

Τελετή αποκαλυπτηρίων του Ανδριάντος  Μονίμου Υπαξιωματικού πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ελληνικού Στρατού την 27η Σεπτεμβρίου 2015 υπό την οργάνωση του Προέδρου Ανχη ε.α. Λίγκα Κων/νου και των Μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΑΑΥΣ) Αποφοίτων ΣΜΥ.
 
     Η ανέγερση του Ανδριάντος ήταν μια πρωτοβουλία και ενέργεια του ΣΑΑΥΣ προκειμένου να αποδοθεί τιμή και να τονισθεί το έργο και η προσφορά του Μονίμου Υπαξιωματικού διαχρονικά στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού.

Στην τελετή που εκπροσωπήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με Υπασπιστή του Ανώτερο Αξκο της ΠΑ, παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί καθώς και αντιπροσωπεία Μαθητών των Στρτκων Παραγωγικών Σχολών ΣΣΕ και ΣΜΥ.

 Επίσης παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Ν. και πολύ μεγάλος αριθμός αποστράτων Αξιωματικών, φίλων και συγγενών των αποστράτων μελών του ΣΑΑΥΣ.           Πατήστε εδώ για φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται