Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για Συμμετοχή στο παιδικό χορό των Χριστουγέννων

Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενα μέλη μας που θα είναι Αθήνα την ημέρα εκείνη

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙO ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2015
 
     Κατόπιν αιτήματος της Ε.Α.Α.Σ. για την έγκριση συμμετοχής στις εκδηλώσεις του ΓΕΣ, των τέκνων των ε.α. στελεχών μελών της, εγκρίθηκε από το ΓΕΣ η συμμετοχή των τέκνων (όχι εγγόνια) των μελών μας στον παιδικό χορό των Χριστουγέννων που θα πραγματοποιηθεί στη ΛΑΕΔ το Σάββατο 26 Δεκ και από ώρα 17:00 έως 20:00 με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  • Ο αριθμός των τέκνων να καθορίζεται κατ’ έτος μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής των ε.ε. στελεχών και μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου χωρητικότητας της ΛΑΕΔ.
  • Η κάλυψη του κόστους αγοράς των δώρων να επιβαρύνει τον Π/Υ της Ε.Α.Α.Σ.
  • Τα συμμετέχοντα τέκνα να είναι ηλικίας 6 - 12  ετών συνοδευόμενα από έναν κηδεμόνα και εφοδιασμένα με προσκλήσεις. Κατά την παραλαβή των προσκλήσεων απ’ την Ε.Α.Α.Σ. να προσκομίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να φαίνεται η οικογενειακή κατάσταση των δικαιούχων (Ταυτότητα Μέλους Ε.Α.Α.Σ. και έγγραφο οικογενειακής κατάστασης).
  • Εγκρίνεται από το ΓΕΣ η συμμετοχή των τέκνων των μελών της Ε.Α.Α.Σ. που προέρχονται μόνο από τον Σ.Ξ.
    Σύμφωνα με τα παραπάνω, παρακαλούνται τα  προερχόμενα από τον Σ.Ξ. μέλη της Ε.Α.Α.Σ. που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους ηλικίας 6 - 12 στον Χριστουγεννιάτικο χορό στη ΛΑΕΔ το Σάββατο 26 Δεκ και από ώρα 17:00 έως 20:00 να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ε.Α.Α.Σ. (τηλ.: 2103633797, εσωτ. 14 ή 15)  για δήλωση συμμετοχής έως την 22 Δεκ 2015.
 
Εκ της Ε.Α.Α.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται