Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τάλαινα Πατρίδα!

Διαβάστε επίκαιρο άρθρο του Αντιστρατήγου ε.α. Νικολάου Ταμουρίδη, Επίτιμου Α’ Υπαρχηγού ΓΕΣ  

Η πολυσυζητημένη και, κατά το μάλλον ή ήττον, έντεχνα σχεδιασμένη ''σύγκρουση των πολιτισμών'' του Χάντιγκτον, φαίνεται πλέον ότι δομείται και κατατίθεται στην ευρασιατική γεωπολιτική παλαίστρα. Μεγάλο θύμα η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος του σφοδρότερου πολιτικοκοινωνικού κυκλώνα της νεότερης ιστορίας της.
Το πρόβλημα της υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και  μεταναστών έχει καταστεί τόσο δυσεπίλυτο, που απειλεί πλέον άμεσα την κρατική και εθνική υπόσταση της χώρας μας. 
Οι Ευρωπαίοι ''σύμμαχοί'' μας κοιτάζουν τα του οίκου τους. Άλλοι αναστέλλουν Συνθήκες, κατά το δοκούν, και κλείνουν τα σύνορά τους, άλλοι δέχονται επιλεκτικά μόνο τους μορφωμένους, άλλοι μας κατηγορούν για αδυναμία φρούρησης των συνόρων και μας απειλούν με έξοδο από τη Συνθήκη Σένγκεν. Κινήσεις δήθεν επίλυσης μέσω Τουρκίας αποτυγχάνουν! Και οι ροές συνεχίζουν αμείωτες! 
Οι ντόπιοι κυβερνώντες, σε πλήρη αμηχανία, αιχμάλωτοι των ιδεοληψιών και του ερασιτεχνισμού τους, καθώς και οι λοιποί πολιτικοί σχηματισμοί, δούλοι της ανικανότητάς των, αδυνατούν να αντιδράσουν.
Κανείς εκ μέρους της πολιτείας δεν μας λέει πόσοι αλλοεθνείς μουσουλμάνοι έχουν μαζευτεί........... Διαβάστε περισσότερα   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται