Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 

                                                                                                                                                                                                                                                                         12-02-2016                           
                                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ.  ΑΡΙΘ.  2/16
 
1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια των τριών Αξιωματικών  του Π.Ν. , Υποπλοιάρχου Α.Τουλίτση Π.Ν. , Κ.Πανανά Π.Ν. και Ανθυπασπιστή Ε.Ευαγγέλου Π.Ν. , κατά την πτώση Ελικοπτέρου του Π.Ν. στην νήσο Κίναρο τις πρωινές ώρες της 11ης Φεβρουαρίου.
2.-Η απώλεια των στελεχών του Π.Ν. έρχεται να προστεθεί στην μακρά σειρά πεσόντων  του Σ.Ξ., του Π.Ν. και της Π.Α. , εν καιρώ ειρήνης, στα πλαίσια της εκτέλεσης του καθήκοντος τους.
3.-Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ευρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις προστατεύοντας τα πάτρια εδάφη και συμβάλλουν αποφασιστικά στο αίσθημα ασφαλείας που αισθάνεται ο Ελληνικός Λαός , ο οποίος αναγνωρίζει την προσφορά τους αυτή.
4.-Όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προτάσσουν το καθήκον τους προς την Πατρίδα έναντι κάθε άλλης υποχρεώσεως τους και αναλαμβάνουν αγόγγυστα αποστολές , που σε πολλές περιπτώσεις είναι εκ της φύσεως τους επικίνδυνες.
5.-Η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίζει την προσφορά αυτή και την ιδιαιτερότητα της εργασίας τους και σε κάθε περίπτωση να τους αντιμετωπίζει με αυτό το κριτήριο και όχι με δημοσιονομικούς υπολογισμούς. 
6.-Στις οικογένειες των τριών Ηρώων εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και ευχόμεθα να τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντιμετωπίσουν την μεγάλη  αυτή απώλεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται