Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τραγικές στιγμές στην κηδεία του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά στο Ναύπλιο

Η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά του ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη στην Κίναρο τελέστηκε στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.
Μέσα σε φορτισμένο κλίμα οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο λαός του Ναυπλίου αποχαιρέτησαν τον 34χρονο υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά
Το φέρετρο με την σορό του ήρωα αξιωματικού ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία ενώ  άγημα και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και απέδωσε τιμές.
Στην εξόδιο ακολουθία, που εψάλη στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρίας Ναυπλίου, χοροστούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου καθώς και του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, παραβρέθηκαν ,ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας ,Γ.Ανδριανός, Γ.Μανιάτης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Β.Σιδέρης, Φ.Στεφανόπουλος,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , αντιδημαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων και πάρα πολύς κόσμος από όλη την Αργολίδα.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Μαριάννα ,οι γονείς του, καθώς και ο Ιερέας πεθερός του π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης.
Παρατεταμένα χειροκροτήματα συνόδευσαν τον επικήδειο που εκφωνήθηκε από έναν  συνάδελφο του, ανάμεσα σε επιφωνήματα ήρωας και αθάνατος.......... Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται