Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Αν κάποιοι από τα μέλη μας είναι και μέλη του ΟΣΜΑΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ο Σύλλογος οικοπεδούχων ΟΣΜΑΕΣ περιοχής Καρύστου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων της περιοχής του ΟΣΜΑΕΣ στην Κάρυστο ότι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από ξένους επιχειρηματίες να αγοράσουν οικόπεδα στην Κάρυστο, βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά ώριμο στάδιο. Η τιμή αγοράς, μετά από πολλές συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους καθορίστηκε  αδιαπραγμάτευτα 60.000€, ανεξάρτητα από τη θέση του οικοπέδου.
Εκτός από αυτούς που έχουν εκφράσει επιθυμία μέχρι σήμερα να πουλήσουν την ιδιοκτησία τους δύνανται, και αυτό είναι ευκταίο,να δηλώσουν και άλλοι στην ίδια πάντοτε τιμή. Οσοι λοιπόν επιθυμούν μπορούν να  αποστείλουν στον σύλλογο επιστολή με τα στοιχεία του οικοπέδου (Οικοδ.Τετράγωνο, Αριθ.Οικοπ), τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα τους δηλώνοντας ότι πωλούν το οικόπεδο και ότι εξουσιοδοτούν τον σύλλογο να μεταβιβάσει τα στοιχεία τους στην εταιρία που εκπροσωπεί τους επενδυτές. Η διεύθυνση του συλλόγου για την αποστολή σύντομα της επιστολής είναι Βερανζέρου 30, Αθήνα, ΤΚ 10432. 
Οσοι επιθυμούν να πουλήσουν μπορούν να απευθύνονται απευθείας στην εταιρία εκπροσώπων των επενδυτών στη διεύθυνση :KAPERONI BFG, Διονυσίου 128, Μαρούσι Αθήνα ΤΚ 15124. Επικοινωνία με το Τμήμα Πωλήσεων  στα τηλέφωνα 210-6104440 και 6949-978712 με τον υπεύθυνο Μαγκανάρη Παντελή
Για να μη υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις ή ερωτήματα επισημαίνεται  ότι ο ρόλος του συλλόγου είναι καθαρά ενημερωτικός και συντονιστικός για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος Οι υποψήφιοι αγοραστές εξαρτούν τη διατήρηση και ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος τους από την προσφορά πώλησης όσο το δυνατόν περισσότερων οικοπέδων.
 Επομένως είναι σκόπιμο τα μη μέλη του συλλόγου μας να εγγραφούν, ώστε η εκπροσώπηση μας να έχει μεγαλύτερη δυνατή μαζικότητα
 
                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Μιχαήλ Σταματογιαννάκης  Αθανάσιος Δημητρίου
                 Πρόεδρος  ΔΣ                     Γραμματέας ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται