Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων και ε.ε. Στελεχών Ε.Δ. και Σ.Α.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Στελεχών Ε.Δ. και Σ.Α. πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016  στην Θεσσαλονίκη, η οποία διοργανώθηκε από Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Υπτγος ε.α. Δανιάς Ε., ο Αντιπρόεδρος  Υπτγος ε.α. Ροζής Β. (που είχε και το συντονισμό της συγκέντρωσης μαζί με τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Αντγο ε.α. Μηλιωρίτσα Ν.), Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. και εκατοντάδες μέλη αυτής όπου μεταξύ άλλων ήταν και ο επίτιμος Α' ΓΕΣ Στγος ε.α. Χρίστος Μανωλάς.

Η συγκέντρωση αποτέλεσε μια ηχηρή διαμαρτυρία όπου εφράστηκαν πρωταρχικά η αγωνία για τα μείζονα εν εξελίξει Εθνικά θέματα, η οργή και η αγανάκτηση για την εξαθλίωση της Ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας. Δηλώθηκε ότι θα υπάρχει αντίσταση απέναντι στις βάναυσες πολιτικές που διαλύουν την Άμυνα και  την Ασφάλεια της Χώρας, που διαλύουν  την κοινωνική συνοχή και εξαθλιώνουν εμάς, τα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της πατρίδος μας. 

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις  11.00 η ώρα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αριστοτέλους, ενώ στην συνέχεια έγινε πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης όπου επιδόθηκε  το σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.  Διαβάστε περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται