Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Διορισμός Τοπικών Συμβουλίων ΕΑΑΣ

1. Προκειμένου το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ να προβεί στον διορισμό νέων Τοπικών Συμβουλίων (ΤΣ), σύμφωνα με το ΝΔ 1171/72 (όπως αυτό τροποποιήθηκε από το Ν.1911/90), παρακαλούμε όπως οι επιθυμούντες να διορισθούν στο ΤΣ του Παραρτήματος Ναυπλίου, υποβάλλουν σχετικές αναφορές.

2. Οι αναφορές πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 23 Ιουνίου 2017, είτε μέσω του Παραρτήματος είτε απευθείας στην ΕΑΑΣ (Χαρ. Τρικούπη 18α,ΤΚ:10679 Aθήνα), με συστημένη επιστολή (σφραγίδα αποστολής ταχυδρομείου έως και 23 Ιουνίου 2017) ή στο e-mail: eaasgrammateia@gmail.com με κοινοποίηση στο e-mail: eaasypopsifts@gmail.com, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και το Παράρτημα.

 3. Επίσης πρέπει να υποβληθεί (ως συνημμένο της αναφοράς) και Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου Μέλους. .

 4. Εκ των επιθυμούντων, οι διατελέσαντες με οποιαδήποτε ιδιότητα Μέλη, αλλά και τα νυν Μέλη του ΤΣ του Παραρτήματος, να υποβάλλουν επίσης αναφορές, στις οποίες θα περιλάβουν και το χρονικό διάστημα που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Τοπικό Συμβούλιο.

 5. Στο φύλλο εφημερίδος «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ», μηνός Μαϊ 2017 θα καταχωρηθεί και σχετική «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ», με όλες τις παραπάνω πληροφορίες, για την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση των Μελών μας, το δε παρόν έγγραφο θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι οι αναφορές των επιθυμούντων θα γίνονται δεκτές μέχρι την 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Παραρτήματος και να σας προτρέψει να υποβάλλετε υποψηφιότητα διότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. 


(Υπόδειγμα Αναφοράς και Συνοπτικού Βιογραφικού Σημειώματος διατίθενται από το γραφείο του Παραρτήματος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται