Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Με αίτηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ) μπορούν μέλη της Ε.Α.Α.Α.να ζητούν την άμεση διακοπή των κρατήσεων που επιβάλλεται στις συντάξεις τους για την εισφορά αλληλεγγύης. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ε.Α.Α.Α, τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας [Ε.Α.Α.Α.] μπορούν να προβούν στην υποβολή σχετικής Αίτησης προς το Γ.Λ.Κ (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) μετά την παρέλευση 2μηνης άπρακτης ενέργειας από το Γ.Λ.Κ. Για να γίνει η διακοπή των κρατήσων συγκεκριμένα απαιτείται η υποβολή ενστάσεως προς το Ελεγκτικό Συνέδριο δια μέσου του Γ.Λ.Κ., σχέδιο της οποίας θα δημοσιευτεί στην επόμενη ΗτΑ.

Ειδικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Α. "σε συνέχεια των ανακοινώσεων στην ΗτΑ για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων και επειδή η σχετική δικαστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν έχει ακόμα εκτελεστεί από το Δημόσιο, ο Νομικός Σύμβουλος Υπτχος ε.α. Σωτ. Στρατόγιαννης ενημέρωσε την Ε.Α.Α.Α. ότι τα μέλη της μπορούν να προβούν στην υποβολή σχετικής Αίτησης προς το Γ.Λ.Κ.". 

Σύμφωνα με την Ε.Α.Α.Α μέλη της Ε.Α.Α.Α. που ήδη έχουν προβεί στην υποβολή της σχετικής ένστασης, στο Ελεγκτικό Συνέδριο μέσω του Γ.Λ.Κ., δεν πρέπει να  προβούν σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι την εκδίκασή τους....... Διαβάστε περισσότερα και κατεβάστε την αίτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται