Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
                                                 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ο Σύλλογος οικοπεδούχων ΟΣΜΑΕΣ περιοχής Καρύστου κατά την επίσκεψη που έγινε στα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον οικισμό στην Κάρυστο. Οπως προέκυψε από την αναλυτική ενημέρωση του προέδρου του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ έγινε σαφές ότι μπορεί να γίνει εξυγείανση του συνεταιρισμού για την περιοχή μόνο εφόσον οι οικοπεδούχοι της Καρύστου ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν για τα έτη  2014, 2015 και 2016 που λόγω της αλλαγής του καθεστώτος ο συνεταιρισμός δεν λειτουργούσε.
Ο ΟΣΜΑΕΣ με το παρόν ΔΣ ξεκίνησε τη μηχανοργάνωση του λογιστικού προγράμματος αλλά απαιτούνται 2-3 μήνες για να ετοιμαστούν οι λογαριασμοί οφειλών στα μέλη της Καρύστου και να ξεκινήσει η επίλυση των τρεχουσών προβλημάτων.
Ο σύλλογος κρίνει απαραίτητο και σκόπιμο να προβούν όλοι οι οικοπεδούχοι της Καρύστου στην κατάθεση του συμβολικού ποσού των 100€ και εφόσον υπάρχει δυνατότητα παραπάνω, στον λογαριασμό της Καρύστου προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την έγκαιρη και γρήγορη εξόφληση των υποχρεώσεων του ΟΣΜΑΕΣ τόσο προς τη ΔΕΗ όσο και σε τρίτους οπότε θα ενεργοποιηθεί άμεσα η λειτουργία του δικτύου υδροδότησης της περιοχής κλπ.
Η παραπάνω κατάθεση θα συμψηφισθεί με τις οφειλές του κάθε μέλους στον ατομικό του λογαριασμό που τηρεί ο ΟΣΜΑΕΣ. Ο αριθμός λογαριασμού για την Κάρυστο στην τράπεζα Πειραιώς είναι 6902128843600 και  ο ΙΒΑΝ GR6001719020006902128843600 γίνει μέσω άλλης τράπεζας.
Το παρόν ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ έχει πετύχει σύμβαση με τη ΔΕΗ και έχει καταβάλει και προκαταβολή για την επαναλειτουργία του δικτύου που αφορά τη λειτουργία των γεωτρήσεων αλλά απαιτείται να γίνει η κατάθεση που αναφέρθηκε για να μη υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.
Ο σύλλογος συνιστά να υπάρξει ανταπόκριση από όλους τους οικοπεδούχους στην Κάρυστο όπως έγινε και στη Μαλεσίνα
                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Μιχαήλ Σταματογιαννάκης                            Αθανάσιος Δημητρίου
                 Πρόεδρος  ΔΣ                                                  Γραμματέας ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται