Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) εκφράζει την θλίψη του για τα θύματα της φονικής καταιγίδας που έπληξε την Δυτική Αττική και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες αυτών.
2.-Είναι αδιανόητο το έτος 2017 να πνίγονται άνθρωποι από μία νεροποντή , όσον ακραία και να είναι αυτή.
3.-Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τη βιβλική καταστροφή που επέφερε η θεομηνία στις περιουσίες των συνανθρώπων μας.
4.-Για την απώλεια του συναδέλφου αποστράτου του Σ.Ξ. Γεωργίου Πολυμερόπουλου , ετών 46 , εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα σταθούμε αρωγοί στην επιβίωση της.
5.-Η περίπτωση της χήρας του , που δυστυχώς εμπίπτει στους ηλικιακούς περιορισμούς του άρθρου 12 του Ν.4387/16 είναι μία τρανή απόδειξη της παράνοιας που διέπει το άρθρο αυτό, που δεν έχει προβλέψει πως θα επιβιώσει η οικογένειά ενός ανθρώπου που έχασε την ζωή του νέος , από τις παραλήψεις του Κράτους.
6.-Ευχόμεθα η θυσία του να είναι η θρυαλλίδα για την αλλαγή του άρθρου αυτού , για το οποίο το Συντονιστικό μάχεται από την πρώτη στιγμή για την αλλαγή του.
7.-Ας ελπίσουμε ότι το Κράτος θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αποκατάσταση των απωλειών των συνανθρώπων μας και το κυριότερο ότι θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την μη επανάληψη τέτοιων ή παρόμοιων φαινομένων.
                                             Για την ακρίβεια
              Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού - Αντιναύαρχος Π.Ν.ε.α. Σ.Περβαινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται