Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ FYROM

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9/17
1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες , εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
2.-Οι Απόστρατοι που έχουν γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την εθνική επιταγή ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , δεν μπορούν να αποστούν από αυτά για τα οποία επί δεκαετίες πίστευαν και υπερασπιζόντουσαν.
3.-Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να μετάσχουμε στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00 στο Λευκό Πύργο..
4.-Καλούμε όλους τους Αποστράτους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.
5.-Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν μετακινούμενοι από άλλες περιοχές , η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα , εκτός εάν οι Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) δρομολογήσουν πούλμαν , το οποίο θα γνωσθεί εγκαίρως από κάθε Ένωση ξεχωριστά.
6.-Ως συντονιστή της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη ορίζουμε τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
7.-Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Β. Ροζής , ο οποίος θα εκπροσωπήσει και το Συντονιστικό Συμβούλιο.

Για την ακρίβεια
Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού - Αντιναύαρχος Π.Ν.ε.α. Σ.Περβαινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται