Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Αποστέλλονται email σε συνταξιούχους (αποστράτους) για υποβολή τροποποιητικής δήλωσης λόγω λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών

Ξεκίνησε η αποστολή email σε συνταξιούχους (αποστράτους), με το οποίο τουςκαλούν να προβούν σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέσω του ιστοτόπου της ΑΑΔΕ, λόγω των λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών τους από ΓΛΚ. Σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ.

Δείτε το σχετικό email:

«ΘΕΜΑ: Νέο αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών και συντάξεων από το Γ.Λ.Κ.

Από: FEFP-no.reply@taxisnet.gr

Αποδέκτης: ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ), Username: ........

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την οριστική υποβολή και εκκαθάριση της αρχικής δήλωσής σας φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2017, εστάλη στην Υπηρεσία μας νέο αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών και συντάξεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 
Παρακαλούμε όπως προβείτε σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέσω του ιστοτόπου της ΑΑΔΕ, www.aade.gr, από την επιλογή "τροποποιητική".

Τα νέα στοιχεία είναι προσυμπληρωμένα στους σχετικούς κωδικούς της δήλωσης.

Η τροποποιητική δήλωση υποβάλλεται εμπρόθεσμα και χωρίς προσαυξήσεις ή πρόστιμα έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αρχικών δηλώσεων.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη προβεί σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης για το λόγο αυτό, παρακαλούμε αγνοείστε το μήνυμα.

Δ.ΗΛΕ.Δ. Α.Α.Δ.Ε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.»

(Πηγή:staratalogia.blogspot)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται