Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δωρεάν Παροχή Εκπτωτικής Κάρτας

Το Ασφαλιστικό Γραφείο της κ. Κανελλοπούλου Ευσταθίας, απέστειλε στην ΕΑΑΣ τη παρακάτω επιστολή – προσφορά, που αφορά την παροχή  Δωρεάν στα μέλη της Ενώσεως εκπτωτικής κάρτας .
«Αγαπητοί κύριοι,
Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που είναι καθαρά μια παροχή, μια πράξη αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία που πλήττετε, και ειδικά τους συνταξιούχους.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει να παρέχει στα μέλη σας ΔΩΡΕΑΝ, μια κάρτα αγορών, και για κάθε αγορά σας σε επιλεγμένα καταστήματα πανελλαδικώς (supermarket, καύσιμα, ΚΤΕΟ, κινητή τηλεφωνία, συνεργεία αυτοκινήτων, κτλ, θα μαζεύετε πόντους με την μορφή ευρώ.
Παράδειγμα:
Αγορές τελευταίου 12μήνου = 10000 ευρώ
Σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα, αν μείνετε νοσοκομείο 20 ημέρες, ο κάτοχος θα λάβει μια διατακτική ποσό ίσο με: 10000*(20/365) = 548 ευρώ.
Δικαίωμα στην διατακτική έχουν πελάτες μέχρι 70 ετών. Άνω των 70, δικαιούνται μόνο επιστροφές ασφαλίστρων, από κάποιο τυχόν συμβόλαιο, που θα σας καθοδηγήσουμε να κάνετε στην εταιρεία.
Στην περίπτωση του παραδείγματός μας, στα 10000 ευρώ αγορών, έχουμε επιστροφές περίπου στα 193 ευρώ ετησίως, που θα αφαιρούνται αυτόματα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Εννοείται όσο περισσότερες αγορές, τόσο μεγαλύτερες επιστροφές.
Αφού δηλωθεί η έγκριση από τον καθένα στην ένωση, θα σας σταλεί δωρεάν, η Κάρτα Αγορών, μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα (Συμβόλαιο- κατάλογος καταστημάτων, κ τ λ).
Ενδεικτικά καταστήματα: Μασούτης (Σε όλη την περιφέρεια), Market IN, 400 καταστήματα ΕΚΟ, BP, Revoil ktl, Κινητή και σταθερή τηλεφωνία που σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό των 2, έχουμε σύνολο 8% επιστροφή και στα 2.
Επισημαίνεται ότι, τα ευρώ επιστρέφονται εντός ενός έτους, μέσω κάποιου συμβολαίου απαραίτητου για την οικογένεια, που θα μελετήσουμε μαζί, ή θα σας προτείνουμε εμείς βάσει των αγορών σας.
Για πληροφορίες οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Σταθερό 210-8051593, Κινητό 6979558729 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  e.kanellop@gmaill.com
Με Εκτίμηση 
Κανελλοπούλου Ευσταθία 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται