Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Άνοιξε το taxisnet: Τι ισχύει για αναδρομικά (τροποποιητικές)-Ειδικά Μισθολόγια-25 κλειδιά για σωστή υποβολή

Η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων ξεκινάει φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και τα 6,3 εκατ. νοικοκυριά έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι πριν ξεκινήσουν να υποβάλουν τη δήλωσή τους

Με την ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων να ανοίγει σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, η διαδικασία ξεκινάει φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και τα 6,3 εκατ. νοικοκυριά έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να υποβάλουν τη δήλωσή τους.

Το νέο στοιχείο των φετινών φορολογικών δηλώσεων είναι η έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για τους συζύγους. Τα ζευγάρια ανεξάρτητα αν έχουν επιλέξει να υποβάλουν κοινή ή χωριστή φορολογική δήλωση θα έχουν το δικό τους εκκαθαριστικό σημείωμα.

Η πληρωμή του φόρου θα γίνει σε τρεις ίσες διμηνιαίες δόσεις εκ των οποίων η πρώτη θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.



Τα 25 κλειδιά της φορολογικής δήλωσης

Οι φορολογούμενοι πριν ξεκινήσουν να υποβάλουν τη δήλωσή τους θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:............ Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται