Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Είσοδος σε ΚΑΑΥ

 Κοινοποιείται στα μέλη της ΕΑΑΣ ,τροποποίηση της  Προσθήκης ''6/Α '' της ΠαΔ 24/2018 του ΓΕΣ, ''Περί λειτουργίας ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα και Λοιπών Σχηματισμών'', αναφορικά με τους επισκέπτες στα ΚΑΑΥ, με τα ενδιαφέροντα σημεία χαρακτηρισμένα με κόκκινο χρώμα.
Εκ του Γρ. Τύπου της ΕΑΑΣ
       ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ   Δ3(ΔΕΝΔΗΣ) /2β   14 Δεκ 18 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ «6» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»
ΣΤΗΝ ΠαΔ. 9-24/2018   
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΚΑΑΥ 
 1.       Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα ΚΑΑΥ του ΣΞ, έχει το παρακάτω προσωπικό: 
α.        Στελέχη του ΣΞ 
(1)       Εν ενεργεία, …
(2)       Εν αποστρατεία 
(α)       Επίτιμοι ανώτατοι Αξκοί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας Επιτίμου που εκδίδεται από το ΓΕΣ/Β1 (ΔΙΜΣΠΡΟ).
(β)       Ε.α. στελέχη, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας αποστράτου, που εκδίδεται από την ΕΑΑΣ. 
(γ)       Ε.α. Υπξκοί …. 
(3)       Μέλη Οικογενειών ε.ε. Στελεχών ΣΞ 
(4)       Μέλη Οικογενειών ε.α. Στελεχών ΣΞ 
(α)       Επιτίμων, με την επίδειξη της ενιαίας κάρτας εισόδου σε ΚΑΑΥ και Πρατήρια, που εκδίδεται από το ΓΕΣ/Δ3.
(β)       Ε.α. Αξκών - Ανθστών, με την επίδειξη της ενιαίας κάρτας εισόδου σε ΚΑΑΥ και Πρατήρια, που εκδίδεται από την ΕΑΑΣ.
(γ)       Ε.α. Υπξκών …. 
β.        Στελέχη ΠΝ και ΠΑ 
γ.         Στελέχη Κοινών Σωμάτων 
(1)       Εν ενεργεία, …
(2)       Εν αποστρατεία, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας αποστράτου, που εκδίδεται από την ΕΑΑΣ, σύμφωνα με το (ιβ) σχετικό.???
(3)       Μέλη οικογενειών ε.ε. στελεχών των Κοινών Σωμάτων …..
(4)       Μέλη οικογενειών ε.α. στελεχών των Κοινών Σωμάτων με την επίδειξη της ενιαίας κάρτας εισόδου σε ΚΑΑΥ και Πρατήρια που εκδίδεται από την ΕΑΑΣ. 
δ.         Πολιτικό Προσωπικό (Μόνιμο και ΣΕΙΔ) 
ε.         Μαθητές των παραγωγικών σχολών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους. 
στ.       Αξκοί Πολεμικής Διαθεσιμότητας (ΠΔ) και μέλη των οικογενειών τους, …
ζ.         Αξκοί της Ένωσης Αναπήρων Ελλήνων Αξκών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΑΕΑΕΔ) και Αξκοί της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπήρων Πολέμου Αξιωματικών Πολεμικής Διαθεσιμότητας (ΠΕΑΠΑ), …
η.        Ορφανικές οικογένειες των εκλιπόντων Αξκών, με την επίδειξη της ταυτότητας Μέλους Ορφανικής Οικογένειας του/της συζύγου του εκλιπόντα Αξκού και της ενιαίας κάρτας εισόδου για ΚΑΑΥ και Πρατήρια για τα λοιπά μέλη της οικογενείας, που εκδίδονται από την ΕΑΑΣ. 
2.         Δικαίωμα απόκτησης ενιαίας κάρτας εισόδου σε ΚΑΑΥ και Πρατήρια, έχουν τα παρακάτω μέλη οικογενείας των ε.ε. και ε.α. στελεχών: 
α.        Ο/η σύζυγος. 
β.        Τα τέκνα του δικαιούχου ανεξαρτήτως ηλικίας, σύμφωνα με το (δ) σχετικό. 
γ.         Οι γονείς και των δύο συζύγων. 
3.         Στα Παραθεριστικά Κέντρα των ΕΔ επιτρέπεται η είσοδος (όχι παραθερισμός) για λήψη λουτρού και φαγητού, στα τέκνα των ε.ε. και ε.α. στρατιωτικών που έχουν ηλικία άνω των 25 ετών ανεξαρτήτως εάν ο/η δικαιούχος στρατιωτικός ή η/ο σύζυγος αυτού/αυτής είναι ή δεν είναι εν ζωή. 
4.         Τα τέκνα των ε.ε. και ε.α. στελεχών επιτρέπεται να επισκέπτονται τα ΚΑΑΥ μεμονωμένα και να συνοδεύονται από: 
α.        Την οικογένειά τους (σύζυγο και τέκνα, ανεξαρτήτως αριθμού και ηλικίας). 
β.        Μέχρι έναν ιδιώτη (συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο). 
5.         Η είσοδος στα ΚΑΑΥ των ε.ε. στελεχών των λοιπών Κλάδων και των μελών των οικογενειών τους δεν επιτρέπεται κατά την περίοδο αιχμής από 01 Ιουλ έως και 31 Αυγ εκάστου έτους, λόγω εξάντλησης των υποδομών. 
6.         Η είσοδος των τέκνων των ε.ε. και ε.α. στελεχών του ΣΞ, που επιθυμούν να κάνουν χρήση των ΚΑΑΥ χωρίς τη φυσική παρουσία των ε.ε ή των ε.α δικαιούχων δεν επιτρέπεται κατά την περίοδο αιχμής από 01 Ιουλ έως και 31 Αυγ εκάστου έτους, για τον προαναφερθέντα λόγο. 
7.         Οι επισκέπτες των ΚΑΑΥ που δεν έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου θα καταβάλλουν ενιαίο αντίτιμο εισιτηρίου, το ύψος του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 3€ για τους ενήλικες και 1€ για τα παιδιά και αποδίδεται σε ποσοστό 100% υπέρ ΕΚΟΕΜΣ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές ΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται