Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος οικοπεδούχων ΟΣΜΑΕΣ περιοχής Καρύστου μετά από συνάντηση με τον ΟΣΜΑΕΣ ενημερώνει όλα τα μέλη των περιοχών Μαλεσίνας, Καρύστου και τρίτου προγράμματος ότι επειδή λήγει η παράταση λειτουργίας του ΟΣΜΑΕΣ με το παλαιό καθεστώς έχει κατατεθεί νέο καταστατικό στο Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται η έγκριση του.
Μόλις εγκριθεί ο ΟΣΜΑΕΣ θα ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση για να εκλεγεί Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Για τον λόγο αυτό ο ΟΣΜΑΕΣ προετοιμάζεται και είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν για να τον βοηθήσουν τα μέλη του τα ακόλουθα :
1.  Η παρουσία πολλών μελών στη Γενική Συνέλευση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε σήμερα θα γίνει στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, είναι απαραίτητη. Το ποσοστό απαρτίας αρχικά είναι 50% και αν δεν υπάρξει απαρτία την επόμενη φορά 20%. Εάν πάλι δεν υπάρξει απαρτία το ποσοστό είναι 7%.
2. Η δήλωση υποψηφιότητας είναι πολύ απαραίτητη διότι αν δεν συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια με τον αναγκαίο αριθμό τότε είναι αδύνατο να γίνουν εκλογές και να εκλεγεί Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) οπότε η πορεία του ΟΣΜΑΕΣ είναι ανεξέλεγκτη.
3. Οι υποψηφιότητες πρέπει να δηλωθούν από τα μέλη όχι μόνο μιάς περιοχής του ΟΣΜΑΕΣ  αλλά να συμμετέχουν από Μαλεσίνα, από Κάρυστο και από τρίτο πρόγραμμα διότι μόνο όταν συμμετέχουν από όλες τις περιοχές θα υπάρχει ενδιαφέρον και για τις τρείς περιοχές.
Ο σύλλογος συνιστά αφενός να υπάρξει σημαντική παρουσία στη Γενική Συνέλευση και αφετέρου να δηλωθούν υποψηφιότητες για την εκλογή ΔΣ. Επί πλέον να ενημερώνονται και άλλοι που γνωρίζουμε ότι έχουν οικόπεδο στην Μαλεσίνα, Κάρυστο και στο τρίτο πρόγραμμα. Παρακαλούμε να λάβομε υπόψη τα αναγραφόμενα για να βοηθήσουμε τον ΟΣΜΑΕΣ να συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι να έλθει η στιγμή ανάληψης των αρμοδιοτήτων από τους αντίστοιχους Δήμους που ανήκουν οι περιοχές.
                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται