Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ ΕΑΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡ. ΠΟΛΙΤΗ

Στις 17  Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της ΕΑΑΣ, συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στα πλαίσια παρουσίασης διαφόρων θεμάτων των μελών της , που άπτονται της αρμοδιότητος του  Υπουργείου , με τον υφυπουργό κ. Ελευθέριο Οικονόμου .
Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Υπουργείου ήταν  ο Γενικός Γραμματέας  κ.  Κωνσταντίνος Τσουβάλας  και από την ΕΑΑΣ  ο Πρόεδρος της Αντγος ε. α.  Βασίλειος Ροζής , ο Αντιπρόεδρος Υπτγος ε .α.  Αριστομένης Κράγκαρης , ο Δνων Σύμβουλος Υπτγος ε .α   Ιωάννης Δεβούρος  και  τα μέλη Ταξχος ε.α.  Δημήτριος Χατσίκας  ,Αντγος ε . α. Μιχαήλ Γουμαλάτσος , Αντγος ε. α. Θωμάς Καρανίσας και ο Σχης ε . α. Γεώργιος Μακρής . 
Τα θέματα τα οποία ετέθησαν αφορούσαν κυρίως οικονομικά  - συνταξιοδοτικά , ενίσχυση της βιωσιμότητας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του ΜΤΣ και επάνδρωση της Ενώσεως με προσωπικό της ΕΛ-ΑΣ . 
Η ΕΑΑΣ ευχαριστεί τον κ. Υφυπουργό για τις εκπεφρασμένες θέσεις του και ευελπιστεί στην επίλυση ή δρομολόγηση των διαφόρων θεμάτων που ετέθησαν.
                                                                                                 Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται