Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

                                                           ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

                                                                               ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ

                                                                               11:00 - 13:00

                                                                               ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27520 29037 -6975941402

                                                                               MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: eaasargolida@gmail.com


         1. Σας υπενθυμίζουμε τα μέτρα και τις ρυθμίσεις, στα πλαίσια της ανάγκης περιορισμού του κορωνοϊού (Covid-19) , τα οποία πρέπει να λαμβάνονται από τα μέλη του Παραρτήματός μας, όπως παρακάτω:

             α. Οι συνάδελφοι μπορούν να προσέρχονται στο παράρτημα με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τη χρήση μάσκας και να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την υλοποίηση διοικητικών εργασιών.

             β. Να επιδιώκεται η ολιγόλεπτη παραμονή στο γραφείο, όταν πρόκειται για διεκπεραίωση αιτημάτων, για αποφυγή συνωστισμού και ΜΟΝΟ κατόπιν καθορισμένου ραντεβού.

             γ. Παραμονή στο γραφείο για κοινωνικούς λόγους δικαιούνται όσοι συνάδελφοι διαθέτουν πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού, ή πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο υποχρεούνται να επιδεικνύουν.

             δ. Όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω παράγραφο, να επιδεικνύουν ατομικό τεστ οποιασδήποτε μορφής ( rapid ή self test), με αντίστοιχη βεβαίωση που να αποδεικνύει την πραγματοποίησή του τις τελευταίες 24 ώρες.

             ε. Η μέγιστη χωρητικότητα σύμφωνα με τα ισχύοντα είναι 1 άτομο/ 5 τ.μ. και απαγορεύεται ρητά η υπέρβαση αυτού του ορίου στους εσωτερικούς χώρους.

          2. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση διότι η υγειονομική κρίση βρίσκεται σε έξαρση και οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να την περιορίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται