Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση του Συντονιστικού για Τρέχοντα Θέματα

Απ ότι φαίνεται δεν θα αποφύγουμε τις αγωγές. Στον καφέ της 2/11 προτείνω να συζητήσουμε πως θα προετοιμαστεί το παράρτημά μας για όλες τις πιθανές εξελίξεις.

1.-Γνωρίζουμε   στα   Μέλη   μας  ότι   το   Συντονιστικό  των  τριών  Ενώσεων Αποστράτων παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις στα τρέχοντα θέματα που αφορούν την υλοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ  και του νέου μισθολογίου το οποίο υπέγραψαν οι συναρμόδιοι Υπουργοί.
 
2.-Προς το σκοπό αυτό και προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα πλέον τα μέλη μας και όχι μέσω των εφημερίδων και των διαφόρων sites,(ανεπίσημες πληροφορίες), εστάλη επιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών σύμφωνα με την οποία ζητήθηκαν διευκρινήσεις και επίσημες απαντήσεις, σχετικά με την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, στο οποίο προσέφυγαν οι τρείς Θεσμικές Ενώσεις, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, ημερομηνία νομοθετικής ρύθμισης  και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.
 
3.-Παράλληλα προωθούνται σχετικές με τα παραπάνω επερωτήσεις από Βουλευτές στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, ενώ ταυτόχρονα ασκούνται συνεχείς πιέσεις σε Υπουργούς και Βουλευτές όλων των κομμάτων για την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, στη συζήτηση του προϋπολογισμού.
 
4.-Επίσης έχει αποφασιστεί να σταλεί άμεσα επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό για συνάντηση με τους Προέδρους των τριών Ενώσεων καθώς και συναντήσεις του Συντονιστικού με τους Αρχηγούς .... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται