Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2014
 
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας
 
        Ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. συναντήθηκαν την  12 Δεκ 2014 με την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης που έγινε αποδεκτό. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο ΥΠΕΘΑ, διάρκειας περίπου μίας ώρας, συμμετείχαν επίσης ο Δντής του ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ Σμχος (Ι) κ. Χρήστος Πεταλάς και αρμόδιοι Επιτελείς.
Αρχικά έγινε μια γενική τοποθέτηση από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ που περιελάμβανε ενημέρωση για το σκοπό, τη λειτουργία και την οργάνωση της Ένωσης, αναφορά στα φλέγοντα θέματα που αφορούν τα Μέλη της, ενώ επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα στην κ. ΑΝΥΕΘΑ.  
 
        Παρουσιάσθηκαν, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ., ενώ παράλληλα κατατέθηκαν ρεαλιστικές προτάσεις εφικτής διευθέτησής τους. Επίσης συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος και δηλώσαμε τη διάθεσή μας για συνεχή συνεργασία όπου απαιτείται.
   
      Τα θέματα αυτά αφορούσαν οικονομικά –Μετοχικά Ταμεία, Υγεία –Νοσηλεία – Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Κ.Α.Α.Υ. (για τα οποία επιδόθηκαν στατιστικοί πίνακες, απ' τους οποίους αποδεικνύεται η επιτακτική ανάγκη τροποποίησης της σχετικής Υπουργικής Απόφασης) –Στρατιωτικές Λέσχες –Πρατήρια, διάφορα και επικοινωνιακά όπως αναλυτικά φαίνονται στο συνημμένο υπόμνημα. ....... Περισσότερα


Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τη συνάντηση με την ΑΝΥΕΘΑ κ. Γεννηματά , σας γνωρίζω ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο Δντης του ΣΓ/ΑΝΥΕΘΑ, για να μου ανακοινώσει ότι πέρασε η τροπολογία στη Βουλή που αφορούσε το θέμα αναδρομικότητας  για λήψη "ΕΦΑΠΑΞ" από  ΕΜΘ
Ήταν μια καίρια παρέμβαση της Ε.Α.Α.Σ. και αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο λιθαράκι για τη θετική έκβαση της.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων Μελών μας.

Με εκτίμηση
Παντελής Κράγκαρης
Μέλος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται