Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Καμμένος στο Μαξίμου για Μουζάλα – Υπό παραίτηση ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Βαθιά κυβερνητική κρίση και μάλιστα σε μια κρισιμότατη στιγμή, λίγες μέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό και με την Ειδομένη να «βουλιάζει», προκαλεί μια δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, που αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία". Μια δήλωση που δεν αποκλείεται, στην πιο κρίσιμη φάση της προσφυγικής κρίσης, να τον θέσει εκτός κυβέρνηση. Το ζητά μετ' επιτάσεως ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος, που βάζει... μπροστά τους Σγουρίδη και Δ. Καμμένο που "παραιτήθηκαν για λιγότερο σοβαρούς λόγους" και διαμηνύει πως κάποιες φορές, για να στηριχθεί η κυβέρνηση πρέπει να "θυσιάζονται πρόσωπα". 
Ο Γιάννης Μουζάλας έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της κυβέρνησης. Το αν θα γίνει δεκτή ή αν θα διαρραγεί η ειλικρινής σχέση Τσίπρα - Καμμένου θα το μάθουμε εντός της ημέρας. Άλλωστε υπάρχει σύσκεψη στο Μαξίμου, ενώ λίγο μετά τις 11:30 πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος. Εξάλλου και η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Όλγα Γεροβασίλη, μετατέθηκε χρονικά.
«(...) έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές ή αλληλέγγυοι αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς εθελοντές, αλληλέγγυους και ΜΚΟ που δρουν στην Ειδομένη και οργάνωσαν το πέρασμά τους (των προσφύγων) στη "Μακεδονία"», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας στην εκπομπή "Ιστορίες" του ΣΚΑΙ........... Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται