Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εσπευσμένα στο Κοσσυφοπέδιο ο ΓΓ του ΝΑΤΟ – Αποστολή νέων αλβανικών δυνάμεων στο Β.Κοσσυφοπέδιο – Πολεμικό συμβούλιο Σέρβων και Ρώσων (βίντεο)

Εκτάκτως στο Κοσσυφοπέδιο ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ενώ Ρώσοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έστειλαν σαφή και εσπευσμένη προειδοποίηση στο Βελιγράδι για πλήρες οργανωμένο σχέδιο κατάληψης του  σερβικού τμήματος της Βοσνίας και του Β.Κοσυφοπεδίου.
Κρίνοντας από τις πληροφορίες που παρέχονται από Ρώσους ειδικούς και έχουν παραδοθεί στις σερβικές μυστικές υπηρεσίες , οι Αλβανοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου ενώ οι Κροάτες ετοιμάζουν το ίδιο σενάριο για το δυτικό τμήμα της σερβικής δημοκρατίας της Βοσνίας!
Σε αυτό το «ύποπτο» σχέδιο φέρεται να εμπλέκονται κάποιοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ.
Το σχέδιο είναι να πραγματοποιηθούν επιθέσεις στις επόμενες δύο εβδομάδες ταυτόχρονα, προκειμένου να «αποφευχθεί» εμπλοκή της Σερβίας και οποιαδήποτε αντίδραση των σερβικών δυνάμεων, για  να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους.
Η πρόθεσή τους είναι να καθοδηγήσουν με ψευδή κίνητρα επιθέσεις ενώ στις επόμενες 24 ώρες αλβανικές ειδικές δυνάμεις θα εισέρχονταν στην περιοχή  Γιαρίνιε μαζί με τους Κροάτες για να «κόψουν» τον σερβοβοσνιακό στρατό  στα δύο.
Ήδη οι Αλβανοί απέστειλαν....... Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται