Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ.

Όπως έχει ανακοινωθεί και σας έχει γνωστοποιηθεί, έχει γίνει η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ. την 19η Φεβ 2017, ημέρα Κυριακή και ώρες 09:00 – 19:00.


Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα παρακάτω:

1. Οι υποψηφιότητες και τα βιογραφικά αλλά και όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στις εκλογές, σας προωθούνται με mail (σε όσους έχουμε). Επίσης οι υποψήφιοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Τέλος για όσους δεν έχουν καλή σχέση  με την τεχνολογία μπορούν να ενημερωθούν είτε από το γραφείο μας είτε από την ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ (φύλλο Ιανουαρίου 2017).

2. Δηλώσανε έξι (6) μέλη μας επιθυμία για συμμετοχή στην κλήρωση για τρία (3) κανονικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη Εφορευτικής Επιτροπής. Η κλήρωση θα γίνει από την Ε.Α.Α.Σ.

3. Επειδή ΔΕΝ υπήρξαν υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο πλέον των ήδη υπαρχόντων μελών, σας γνωρίζουμε ότι στο Παράρτημα Ναυπλίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί Δημοσκόπηση για την προτίμηση μελών Τοπικού Συμβουλίου. Φυσικά υπενθυμίζεται πως όσα μέλη επιθυμούν να διορισθούν ως μέλη του Τ.Σ. του Παραρτήματος, μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους με προσωπική αναφορά τους όταν τούτο θα ζητηθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης για το διορισμό των Τ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται