Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 

                                                                                                       26-01-2018                          

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες ,  εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.)  με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
2.-Οι Απόστρατοι που έχουν γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την εθνική επιταγή  ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , δεν μπορούν να αποστούν από αυτά για τα οποία επί δεκαετίες πίστευαν και υπερασπιζόντουσαν.
3.-Για το λόγο αυτό λάβαμε μέρος στο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και θα λάβουμε μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 , ώρα 14.00 και μάλιστα ως συνδιοργανωτές.
4.-Καλούμε όλους τους Αποστράτους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή με προσυγκέντρωση στην Πλατεία ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ στις 13.00 της 4ης Φεβρουαρίου , ώστε να μετάσχουμε μαζικά και οργανωμένα.
5.-Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν μετακινούμενοι από άλλες περιοχές , η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα , εκτός εάν οι Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) δρομολογήσουν πούλμαν , το οποίο θα γνωσθεί εγκαίρως από κάθε Ένωση ξεχωριστά.
6.-Ως συντονιστή της εκδήλωσης στην Αθήνα ορίζουμε τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. Βασ. Ροζή , ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και εκ μέρους του Συντονιστικού Συμβουλίου.
                       Για την ακρίβεια
              Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται