Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται"! Διαβάστε την ομιλία του υιού Σαδίκ στην Κομοτηνή

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι στην Θράκη η Τουρκία δουλεύει εδώ και δεκαετίες μεθοδικά για να “καταλάβει” και να ελέγξει την περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια είναι η παρακμή του πολιτικού μας προσωπικού . Το οποίο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω δεν δίστασε να “χορεύει” στους ρυθμούς που το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ήθελε. “Αρκεί να σ΄ έβλεπαν να μπαίνεις στο τουρκικό προξενείο κι έβγαινες βουλευτής”, έχει πει ο για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κανένας από τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο δεν συγκινήθηκε. Και η “κυβερνώσα αριστερά” που πιθανόν να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας παραμένει προσκολλημένη σε “τσιτάτα” και εμμονές άλλων εποχών. Σ΄ όλα αυτά προσθέστε και τις επί της ουσίας αντεθνικές πρακτικές που ακολουθεί η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή στην περιοχή και προετοιμαστείτε για τα χειρότερα!

Αυτό που εντυπωσιάζει αλλά και προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δεν είναι …μυστικά. Είναι γνωστά στους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών. Και η αδιαφορία τους να ενεργοποιηθούν είναι πλέον ύποπτη.

Αφιερωμένη σ΄ όλους αυτούς η ομιλία του υιού του Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή. Ομιλία που έκανε στο μνημόσυνο του πατέρα του . Η μεταφρασή της ,γιατί μίλησε στα τουρκικά έγινε από τα tourkikanea.gr.

Ο Λεβέντ Σαδίκ λέει αυτά που στην Αθήνα παριστάνουν ότι δεν ακούν. Ότι “οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι η μεγαλύτερη μειονότητα παγκοσμίως”. Δεν το λέει τυχαία. Αφήνει και υποννοούμενα ότι το τροχαίο στο οποίο ο πατέρας του έχασε τη ζωή του “ήταν ύποπτο”..... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται