Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ» ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΔ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια (28/02/2015) συνέντευξης που παραχώρησε στο Μega ΣΚ, ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κος Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στο θέμα των επικουρικών ταμείων των Σωμάτων Ασφαλείας (αναφέρονται ως ένστολοι), δήλωσε... ότι:

«...Η 2η ρύθμιση, την οποία έχω στείλει στον γραμματέα του Υπουργικού συμβουλίου και κατατίθεται την Δευτέρα το πρωί είναι για τα ταμεία των ενστόλων, που ξέρετε ότι είχαν μια προθεσμία μέχρι την 28η Φεβρουαρίου, δηλαδή μέχρι σήμερα να επιλέξουν, ή να πάνε στο ΕΤΕΑ ή να γίνουν ιδιωτικό επαγγελματικό ταμείο ... και έχουμε συμφωνήσει με την Π.Ο.ΑΣ.Υ, με την ομοσπονδία τους, αμέσως να κάνουμε διάλογο, για να δούμε τι συγκεκριμένη λύση, που να συμφωνούν και οι ίδιοι, να δώσουμε σ΄ αυτή την κατεύθυνση. Κατεύθυνση είναι να κρατήσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία ... Ενοποιήσεις θα γίνουν και με την δική μας Κυβέρνηση ... Αν τελικά συμφωνήσουμε και πάμε σε ενοποίηση, να μην είναι ενοποίηση προς τα κάτω, με αφαίρεση ασφαλιστικών δικαιωμάτων και με κατεδάφιση συντάξεων όπως γινόταν μέχρι τώρα. Αυτή είναι η κατεύθυνση που έχει η Κυβέρνηση μας, δεν θέλουμε ντε και καλά, ενοποιήσεις. Ενοποιήσεις θα γίνουν εκεί που κρίνονται αναγκαίες».
Μετά από τα παραπάνω εύλογα γεννώνται κάποια ερωτήματα που αφορούν τα μερίσματα του ΜΤΣ και του ΕΚΟΕΜΣ όπως:....... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται