Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ΕΚΕΜΣ

Σας γνωρίζουμε, ότι το μήνα Δεκέμβριο θα διεξαχθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά των δικαιούχων, στο χώρο του Πολυκαταστήματος ΕΚΕΜΣ, όπως παρακάτω:
α. Σάββατο, 10 Δεκ. 2016: Παρουσίαση του βιβλίου «Ο φίλος μου ο σπουργίτης» της Βασιλικής Μουργελά, το οποίο έχει ως θέμα τη φιλία, συνοδευόμενο από παιδικό κουκλοθέατρο και αφήγηση. Ώρα εκδήλωσης: 11:30-13:30.
β. Σάββατο, 17 Δεκ. 2016: Παρουσίαση του βιβλίου «ΓΚΑΖΟΖΑ Α.Α.Α.» της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, το οποίο έχει ως θέμα την ανακύκλωση, συνοδευόμενο από διαδραστικό παιχνίδι και αφήγηση. Ώρα εκδήλωσης: 11:30-13:30.
γ. Παρασκευή, 23 Δεκ. 2016: Παρουσίαση του βιβλίου «Ο μπαμπάς μου ο ήρωάς μου», του Αλχια (ΠΖ) Παναγιώτη Δημητρόπουλου, το οποίο έχει ως θέμα το θετό γονέα και τους οικογενειακούς δεσμούς, συνοδευόμενο από διαδραστικό παιχνίδι και αφήγηση. Ώρα εκδήλωσης: 17:30-19:30.
 
Στο τέλος των εκδηλώσεων θα μοιραστούν δώρα στα που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, τα οποία έχουν αγοραστεί από το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
 
Σχης (ΕΜ) Όθων Παπαδόπουλος
Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται