Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Αλλαγή Διοικήσεως ΚΕΜΧ

Σε μια σεμνή τελετή, παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδος κκ. Νεκτάριου, του Διευθυντή Μηχανικού Υποστράτηγου Νικολάου Λάλου και άλλων επισήμων, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΜΧ. 

Την Διοίκηση του στρατοπέδου ανέλαβε ο Σχης(ΜΧ) Γεώργιος Γερανιός από τον Σχη(ΜΧ) Ευάγγελο Δημητρέλη, ο οποίος ευχαρίστησε το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου καθώς και τους οπλίτες του ΚΕΜΧ και τόνισε πως ήταν τιμή του που υπηρέτησε ως Διοικητής στο ΚΕΜΧ δύο χρόνια. Ευχαρίστησε επίσης τον Μητροπολίτη Αργολίδος, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, τους βουλευτές Αργολίδος, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση με ανταλλαγή αναμνηστικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Ι.Γκιόλας και Ι. Ανδριανός, ο Δημάρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ε. Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Β. Αλεξόπουλος, το Συμβούλιο και αρκετά μέλη του Τοπικού Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ., Αξιωματικοί και οπλίτες.














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται