Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Πρόεδρος ΕΑΑΣ: «Υπάρχουν συνάδελφοί μας που δεν πήραν ούτε 1 ευρώ!!!»

Στη σημερινή (22/12/2018) πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΙ, καλεσμένοι ήταν ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Β. Ροζής και ο Πλωτάρχης ε.α. Π.Ν. κ. Νίκος, οι οποίοι μίλησαν για τα παρανόμως παρακρατηθέντα ποσά του ν. 4093/2012 των Στρατιωτικών.

Ο κ. Ροζής μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι τέτοια η αγανάκτηση και η οργή των συναδέλφων, με αυτά που ακούω και που λένε, που δεν μπορώ να το περιγράψω. Υπάρχουν συνάδελφοί μας που δεν πήραν ούτε 1 ευρώ... Σε συγκεκριμένη τράπεζα ήταν οι περισσότεροι... Δεν μπήκε ούτε 1 ευρώ...

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι 15/1/2019 που θα βγουν τα ενημερωτικά για να δούμε τι ποσά μας κατέβαλαν, τι κρατήσεις είχαμε και από κει και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε... Η ΕΑΑΣ έχει αναθέσει στους νομικούς της να προσφύγουμε πάλι κατά του νόμου που δίνει τα χρήματα αυτά, να τον κηρύξουμε αντισυνταγματικό στο ΣτΕ... Τώρα η οργή των συναδέλφων είναι τέτοια που δεν είναι διαχειρίσιμη...».

Πλωτάρχης ε.α. Π.Ν.: «Περίμενα 2.600 και πήρα 16,92... 3, 5, 8, 17.5 ευρώ σε συναδέλφους που αποστρατευθήκαν μαζί με μένα...».

Δείτε το σχετικό βίντεο: Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται