Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ενημερωτικά συντάξεων και οι μειώσεις που έκρυβαν-Με πληρωμή Σεπτεμβρίου η ανάρτησή τους

Στα νέα ενημερωτικά σημειώματα οι παλαιοί συνταξιούχοι θα δουν με ακρίβεια πόση είναι η ανταποδοτική σύνταξη, με πόσα έτη και τι μισθό υπολογίστηκε, πόση είναι η εθνική σύνταξη και κυρίως πόση είναι η μείωση που έβγαλε ο επανυπολογισμός.

Μειώσεις που ξεπερνούν και τα 350 ευρώ για τις συντάξεις που επανυπολογίστηκαν με τον νόμο Κατρούγκαλου δείχνουν τα επίσημα ενημερωτικά σημειώματα που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και που για πρώτη φορά θα πάρουν στα χέρια τους 1.770.000 συνταξιούχοι με την πληρωμή του Σεπτεμβρίου από τον ΕΦΚΑ ενώ άλλοι 222.983 θα τα λάβουν σταδιακά τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.

Στα νέα ενημερωτικά σημειώματα οι παλαιοί συνταξιούχοι θα δουν με ακρίβεια πόση είναι η ανταποδοτική σύνταξη, με πόσα έτη και τι μισθό υπολογίστηκε, πόση είναι η εθνική σύνταξη και κυρίως πόση είναι η μείωση που έβγαλε ο επανυπολογισμός του ν. 4387/2016 σε σχέση με την παλιά τους σύνταξη και ποια είναι η προσωπική διαφορά που καταβάλλεται στον καθένα ως αντιστάθμισμα στις περικοπές που έφερε ο επανυπολογισμός.

Απώλειες

Στα νέα ενημερωτικά σημειώματα με τα ...................... Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται