Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη Υποψηφίου Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. Αντγου ε.α. Ροζή Βασιλείου στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2020


Την 30η Ιανουαρίου 2020, επισκέφτηκε το Παράρτημά μας ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος στα πλαίσια της περιοδείας του στα Παραρτήματα.

Ο κ. Ροζής μας ενημέρωσε για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Ε.Α.Α.Σ κατά την προηγούμενη θητεία του, ανέλυσε το πρόγραμμά του και τις επιδιώξεις του σε περίπτωση επανεκλογής του και εμείς με την σειρά μας τον ευχαριστήσαμε και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου.

Το Τοπικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει ένα παράπονο και μια απορία. Στο Γραφείο μας παρέστησαν εκτός από 4 μέλη του ΤΣ και άλλα 4 μέλη μας  – αν και το πρόγραμμα των επισκέψεων του κάθε υποψηφίου είναι εύκολα προσβάσιμο στο διαδίκτυο και είχαν ειδοποιηθεί τα περισσότερα μέλη μας - αριθμός απογοητευτικός όχι τόσο για την παρουσία ενός υποψηφίου (η στήριξη του καθενός μας σε κάποιον υποψήφιο είναι απόλυτα σεβαστή) όσο για την μέχρι τώρα ιδιότητα του κ. Ροζή Β. ως νυν προέδρου της Ε.Α.Α.Σ. Πιστεύαμε ότι οι περισσότεροι θα είχαμε κάτι να ρωτήσουμε, κάτι να «κατηγορήσουμε», κάτι να παραπονεθούμε. Άλλωστε πολλοί μέσω της επικοινωνίας μας μου «αναθέτουν» να ρωτήσω ή και να παραπονεθώ για διάφορα θέματα στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται