Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤOΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

1. Προκειμένου το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ, που ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 27 Μαϊ 2020, να προβεί στον διορισμό νέων Τοπικών Συμβουλίων (ΤΣ) στα κατά τόπους Παραρτήματά της, σύμφωνα με το ΝΔ 1171/72 (όπως αυτό τροποποιήθηκε από το Ν.1911/90), παρακαλούμε όπως οι επιθυμούντες διορισμού στο νέο ΤΣ του Παραρτήματος Ναυπλίου, να υποβάλλουν σχετικές αναφορές.

2. Οι αναφορές θα πρέπει να υποβληθούν στην ΕΑΑΣ, το αργότερο μέχρι 03 Ιουλίου 2020, είτε μέσω του Παραρτήματος είτε απευθείας στην ΕΑΑΣ (Χαρ Τρικούπη 18α, ΤΚ 10679 Αθήνα)  με συστημένη επιστολή (σφραγίδα αποστολής ταχυδρομείου έως και 03 Ιουλίου 2020) ή στο  email  eaasgrammateia@gmail.com, ενημερώνοντας ταυτόχρονα στην  περίπτωση αυτή και το Παράρτημα Ναυπλίου.

3. Ταυτόχρονα με την αίτηση τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ως συνημμένο στην αναφορά τους Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου Μέλους. Αντίγραφο του υποδείγματος θα χορηγείται από το Παράρτημα σε όσους το επιθυμούν.

4. Τονίζεται ότι το Παράρτημα θα ελέγξει μόνο την ακρίβεια των στοιχείων, δεν θα εκφέρει καμία άποψη επί των αναγραφομένων και δεν θα δεχθεί εκπρόθεσμες αιτήσεις.

5. Επειδή η υγειονομική κρίση επέβαλλε την ανάληψη καθηκόντων από το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ με την καθυστέρηση ενός (1) μηνός, το συγκεκριμένο έγγραφο ΔΕΝ θα δημοσιευθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ μηνός Μαΐου παρά μόνο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.eaas.gr από όπου θα είναι δυνατή και η φόρμα εκτύπωσης του Βιογραφικού Σημειώματος των υποψηφίων.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι οι αναφορές των επιθυμούντων θα γίνονται δεκτές μέχρι την 01 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Παραρτήματος και να σας προτρέψει να υποβάλετε υποψηφιότητα διότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. 


(Υπόδειγμα Αναφοράς και Συνοπτικού Βιογραφικού Σημειώματος διατίθενται από το γραφείο του Παραρτήματος και μπορείτε να τα κατεβάσετε από την σελίδα της ΕΑΑΣ πατώντας εδώ)

ΥΣ: Ως Πρόεδρος του ΤΣ Παραρτήματος Ναυπλίου θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος και ΔΕΝ επιθυμώ τον εκ νέου διορισμό μου για προσωπικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται