Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

                             Νομικά Πρόσωπα και Οργανισμοί ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ

     Κύριε Υπουργέ,

    1. Πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει εντολή εκκένωσης του ημιορόφου και του ισογείου του κτιρίου του ΜΤΣ, προκειμένου οι χώροι αυτοί να χρησιμεύσουν για τη στέγαση μιας υπό ίδρυση εταιρείας με την επωνυμία ΄΄ Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Έρευνας Ανάπτυξης και Καινοτομίας’’

      2. Το ΜΤΣ όντας ΝΠΔΔ, στεγάζεται από πολλών ετών σε κτίριο που ανήκει εν τοις πράγμασι τόσο στους μετόχους όσο και στους μερισματούχους του και διοικείται από ανεξάρτητο Διοικητικό Συμβούλιο, που κατά νόμο διαχειρίζεται την εν γένει περιουσία του.

      3. Μετά από τα παραπάνω εκτεθέντα επιθυμούμε άμεσα συνάντηση μαζί σας για να εκθέσουμε τους λόγους που αυτή η ενέργεια είναι κατά την μάλλον αληθεύουσα εκτίμηση, παράνομη και καταχρηστική.

      4. Ως Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού και λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο της Δημοκρατικής νομιμότητας και του κοινωνικού διαλόγου, θεωρούμε ότι άποψη μας ως άμεσα εμπλεκόμενου φορέα, από την πιθανή απώλεια δικαιούμενων εσόδων, έχει βαρύνουσα σημασία, όταν μάλιστα πρόκειται για την διαχείριση της περιουσίας μας.

       5. Εκφράζοντας καταστατικά την άποψη χιλιάδων μελών μας, παρακαλούμε για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας για συνάντηση επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Υπτγος ε.α Ιωάννης Δεβούρος

Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται